Werken bij Van Thiel & Van Rooij Notariaat

Bij Van Thiel en Van Rooij Notariaat, gevestigd in Beek en Donk, streven we naar hoogwaardige notariële dienstverlening met een persoonlijke benadering. Ons ervaren en deskundig team staat klaar om onze cliënten te begeleiden bij elke stap.

Als je deel wilt uitmaken van een team dat gedreven wordt door passie voor kwaliteit en klanttevredenheid, nodigen we je uit om bij ons te komen werken. Samen kunnen we blijven bouwen aan ons succes en streven naar de hoogste normen van dienstverlening. Sluit je aan bij Van Thiel en Van Rooij Notariaat en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om notariële diensten te bieden van hoge kwaliteit, zowel binnen de gemeente Laarbeek als daarbuiten.

Actuele vacatures bij Van Thiel & Van Rooij notariaat

Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en spreekt het werken binnen een hecht notariskantoor je aan? Dan nodigen wij je graag uit om onze actuele vacatures te bekijken. Hieronder vind je een overzicht van al onze openstaande vacatures. Klik op ‘Lees meer’ voor gedetailleerde informatie per vacature en wie weet ben jij binnenkort een waardevolle toevoeging aan ons team.

Harry van Rooij

Notaris

Jolanda Beekmans

Office manager

Elly vis

Notarisklerk

Gerdie van Doorn

Notarisklerk

Gerard Trines

Notarieel medewerker

Arianne Coolen-Coppelmans
Notarieel medewerker

Gonneke van Gemert
Notarieel medewerker

Silvie van den Hurk-Grutters
Notarieel medewerker

Emmie Meeuwis-Raaijmakers
Notarieel medewerker

Kiki van Rooij

Werkstudent

Okke van de Ven

Werkstudent

DIRECT SOLLICITEREN

Voor vragen over onze vacatures staan we graag voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op ons kantoornummer 0492 – 46 34 95. Of via het sollicitatieformulier.

Indien je niet de juiste vacature hebt gevonden of deze momenteel niet beschikbaar is, nodigen wij je uit om een open sollicitatie naar ons te sturen. Wij beoordelen jouw sollicitatie zorgvuldig en nodigen je indien van toepassing graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bij interesse bewaren wij jouw gegevens en houden we je op de hoogte van toekomstige mogelijkheden binnen ons kantoor. We kijken uit naar jouw sollicitatie en mogelijk toekomstige samenwerking!

Stap 1 van 2

Je persoonlijke contactgegevens

Je naam(Vereist)
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?
Van Thiel en Van Rooij